MyInfoVitamin

TERKEJUT ! Reward dari Shaklee

Alhamdulillah ! Siapa yang berusaha dialah yang berjaya. Saya percaya dengan kata kata ini.Baru baru ini, Shaklee telah menghantar sepasang pin ke rumah tanda kenaikan pangkat dalam organisasi Shaklee saya, beserta dengan sijilnya sekali.  Terkejut pun ada tapi semestinyalah saya teruja. Seronok sangat ! 

Bukan satu tapi dua. Satu untuk saya , satu lagi untuk suami. Bertuahlah suami saya sebab saya daftarkan namanya sekali sebagai pasangan (ngeeee… )  , jadi sebarang penghargaan dari Shaklee, pasangan pun akan dapat juga. Best kan ! Sesiapa jua yang join keahlian dengan mendaftar nama bersama pasangan, memang kedua duanya akan dapat. Itulah salah satu kelebihan bisnes Shaklee.

Bisnes Online Shaklee Reward Rank Shaklee

Bila bercerita pasal pin ni, ia menyimpan seribu satu rahsia. Cerita pahit manis sepanjang saya dalam bisnes ini. Bukan senang untuk naik walaupun satu pangkat sebab semuanya memerlukan usaha yang tak kenal jemu, kekuatan mental dan fizikal serta semangat yang tak kenal putus asa. Tetapi percayalah, setiap usaha kita yang diselangi dengan doa, InsyaAllah tak akan sia sia.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee 

Dalam Shaklee, semakin banyak pin yang dapat anda kumpul, maknanya rank anda semakin tinggi dan pendapatan anda juga semakin bertambah. Ada tujuh pin kesemuanya. Saya baru yang kedua. Tapi bahang income nya sudah terasa. Itu belum dicampur lagi dengan reward yang lain  seperti bonus tunai setiap bulan, bonus kereta dan percutian yang di taja. 

Bukan itu saja, sebenarnta keseronokan jana pendapatan dari rumah tiada tolok bandingnya. Siapa yang tak suka  dapat lihat anak membesar depan mata dalam masa yang sama ada duit sendiri. Macam kita berkerja juga, bezanya pejabat kita di rumah, boleh check in anytime 🙂 Jiwa pun tenang. Banyak lagi cerita tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee disini.

Terima kasih di atas sokongan kawan kawan, ahli kumpulan dan semua yang membantu. Doakan saya untuk terus berjaya. Impian saya seterusnya adalah untuk berkongsi manfaat kebaikan vitamin ini dengan lebih ramai orang dan menyentuh lebih banyak jiwa di luar sana. 

Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee 

Berminat untuk menjadi sebahagian keluarga bisnes Shaklee kami ? Hubungi saya seperti dibawah. Coaching dan sokongan akan diberikan  secara online dan offline. Atau jemput baca cara nak daftar ahli Shaklee

Hubungi kami sekarang !

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

3 thoughts on “TERKEJUT ! Reward dari Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge