MyInfoVitamin

Vivix Buat Mak Berhenti Merokok Dalam Seminggu

Rokok atau merokok adalah satu amalan yang boleh memudaratkan kesihatan. Bukan sahaja kepada perokok itu sendiri malah kepada orang disekelilingnya. Untuk pengetahuan, asap yang dihembus keluar adalah lebih tinggi bahayanya berbanding yang disedut. Jadi secara tidak langsung, rokok sebenarnya turut memberi kesan kepada orang-orang dipersekitaran seperti isteri, anak-anak dan keluarga. Rata-rata yang merokok menyedari hakikat ini namun berasa sukar untuk membuat tabiat ini.  Apatah lagi ia sudah menjadi sebati dalam diri sedari usia muda lagi.

Namun dengan Vivix, seorang ibu kepada seorang sahabat telah berjaya berhenti merokok hanya dalam masa seminggu saja. Bagaimana ? Ikuti testimoni kisahnya dibawah :-

Testimoni Vivix Perokok

Testimoni Vivix – Berhenti Merokok Dengan Vivix

Menarikkan ? Jadi kepada anda yang sedang mencari alternatif untuk membuang tabiat merokok, anda bolehlah mencuba minuman kesihatan Vivix ini. Boleh juga dibuat hadiah kepada pasangan, ibu, ayah atau orang tersayang yang merokok. Semoga ia sedikit sebanyak dapat membantu mereka untuk menjalani hidup yang lebih sihat tanpa rokok. Disamping ia juga membantu anda berjimat.

Berapakah harganya ? Harga runcitnya adalah rm475. Tapi  TUNGGU !!

Anda tak perlu bayar semahal ini. Dengan menjadi ahli, anda dapat jimat 20-30% daripada harga asal. Dalam masa yang sama juga, anda dapat point yang dapat ditukarkan dengan bonus tunai jika ada kawan-kawan yang membeli menggunakan id keahlian anda (* term and condition applied).

Hubungi saya untuk info keahlian dan pembelian Vivix. Sebarang pembelian Vivix, anda layak mendapat PENGHANTARAN PERCUMA !!!

Pertanyaan ? Hubungi kami – Pengedar Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail). Shaklee ID: 864927 WhatApps/SMS: 010-545 0225 Email: myinfovitamin@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge