MyInfoVitamin

Vitamin Percuma dan Diskaun Untuk May

Bulan May 2015 ni lain dari yang lain.  Lain sebab ada  banyak perkara menarik berlaku dalam bulan ini. Yang pertama, ini bulan kelahiran Azeem, anak bongsu kami. 3hb hari tu genap umurnya 2 tahun. Masih ingat kisah kelahiran putera bongsu ini ? Kalau tak ingat boleh baca pengalaman saya bersalin disini.

Yang kedua, yang ni best. Shaklee nak bagi PERCUMA sebotol Vita-lea Multivitamin yang bernilai RM88.75 kepada semua anda anda yang kat luar sana tu. Ye semua, semua yang daftar keahlian Shaklee bulan ini dapat sebotol Vitalea percuma bersempena dengan ulangtahun yang ke -100 nya. Wah! dah lama betul vitamin ni ye, vitamin yang tertua sekali tau. Biar pun dah lama dalam pasaran, tapi saintis Shaklee tetap membuat ujian berkala untuk memastikan ianya tetap selamat, berkesan dan terjamin. Pendaftaran keahlian pula cuma RM68.90 untuk seumur hidup, tak perlu renew,  jadi semestinyalah lebih berbaloi kan.

Vita-lea bagus diambil oleh ibu hamil sebab dia ada iron sekali yang boleh elakkan low Hb, anemia dan cepat letih. Ibu menyusu, ibu berpantang untuk tambah darah, yang ingin mendapatkan cahayamata sebagai multivitamin lengkap, sebagai vitamin untuk kesuburan dan untuk menjaga kesihatan keseluruhan.

Kebaikan Vita-lea **Bonus Tambahan

  • Bibir jadi kemerah merahan kerana pengaliran darah yang baik. 
  • Muka nampak lebih pinkish dan berseri
  • Darah menjadi lebih sihat
  • Rambut kurang gugur dan lebih berkilat kerana cukup vitamin dan zat untuk kesihatan rambut
  • Bertenaga dan kurang  rasa letih kerana kehadiran sel darah merah yang cukup menghantar bekalan oksigen ke sel sel badan

 

Bulan ini juga ada promosi Beli 6 Percuma 1 dan 5% diskaun untuk twinpack bagi minyak Ikan OmegaGuard dan Phytocol. Antara fungsi OmegaGuard ialah untuk lawan kolesterol, jaga jantung agar sihat, menguatkan memori, menurunkan berat badan dan banyak lagi. Mana kala Phytocol pula bertindak sebagai penghalang untuk kolesterol mendap dalam darah.

Klik untuk baca mengenai kebaikan OmegaGuard
Klik untuk baca mengenai kelebihan Phytocol

 

Kita juga ada program YES! . Dalam program ini terdapat 4 set pilihan yang akan diberikan 5% diskaun dari harga sebenar. Semua harga dibawah ini ialah harga retail ya, kecuali Vivix sebab beli 2 botol terus dapat keahlian PERCUMA. Jadi kalau nak lagi jimat 15-20%, boleh join keahlian (dapat lagi percuma Vitalea)

4 Set YES Shaklee

Set Kehamilan – ESP, Vita-lea, B-Complex, Ostematrix, Vita-C dan OmegaGuard, RM 552.45 (NP RM581.5)
Set Bersalin – ESP, Vita-lea, Alfalfa, Ostematrix, Vita-C dan OmegaGuard, RM 552.45 (NP RM581.5)
Healthy Fitness – Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix, Herb-lax, Vita-lea, Lecithin, RM 480 ( NP RM505.25)
✔ Anti Aging Set – Twinpack Vivix, RM 722 ( NP RM760)*. Klik untuk info Vivix- Awet Muda 25 tahun

 

Yang terakhir sekali, yang ini sangat ditunggu tunggu. COLLAGEN POWDER dan NUTRIFERON dah kembali !! Yeay !!! Suka sangat. Lama juga mereka ini menghilangkan diri. Ramai yang cari Nutriferon untuk tingkatkan tahap imun badan dan juga sebagai perisai pertahanan badan dari risiko jatuh sakit. Kalau demam, sakit sakit tu ambil nutriferon, InsyaAllah cepat baik. Kolagen Shaklee untuk menganjalkan kulit dan rahsia kulit kekal cantik dan lembap. Jaminan kuit jadi lebih moist, kurang kedutan, mencerahkan kulit dan lebih glowing dalam masa 8 minggu. Sempat lah melaram sebelum raya ni hikhik. Baca kelebihan Shaklee Collagen Powder disini

 

Fuhhh, banyak betul pilihan kan . Apa lagi, boleh dah pilih yang mana suka. Rugi kalau tak grab sementara ada vitamin percuma dan diskaun 5% tu. Bukan selalu dapat. Jika ada nak tanya atau perlukan khidmat nasihat. Boleh terus hubungi saya melalui FB atau SMS/WA.

Jaga diri !

Jika ada sebarang pertanyaan boleh WhatApps/SMS ke 010-5450225
atau email myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur. 
COD Area: Bkt. Beruntung, Jalan Raja Chulan
Penghantaran: Keseluruhan Malaysia dengan khidmat kurier Poslaju, GDex dalam 2-4 hari bekerja.

***************************************************************************

Mahukan harga vitamin lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

***************************************************************************

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Vitamin Percuma dan Diskaun Untuk May

Leave a Reply to arnie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge