MyInfoVitamin

Testimoni Vivix [Diabetes] : Bacaan Gula Menurun Dari 20 ke 5 Dalam Seminggu !

Masih ingat cerita tentang Vivix ? Minuman kesihatan dan kecantikan yang sangat “power” kerana tinggi dengan ciri anti oksidannya dan melambatkan penuaan dari peringkat sellular lagi. Malah ia juga membantu tekanan darah, mengawal kolesterol, menjaga kesihatan sendi, bersifat anti kanser dan banyak lagi. 

Ini sebahagian testimoni seorang penghidap kencing manis yang berjaya menurunkan bacaan gula dalam darahnya dari 20 hingga ke 5 sahaja dalam tempoh yang singkat. 

Testimoni Vivix Diabetes, Kencing Manis

Bila gula dah naik ke 20, saya mintak ayah stok semua kecuali Vivix dan Alfalfa. Alhamdulillah minggu lepas ayah beritahu, bacaan gula 5 saja !” ~ Testimoni Vivix untuk Diabetes

Alhamdulillah ALfalfa dan Vivix yang menjadi ikhtiar anak ini, berjaya merendahkan bacaan gula bapanya. Siapa yang tak gembira bila orang-orang tersayang sihat sejahtera. Sesungguhnya kesihatan itu terlalu mahal harganya. 

Klik sini untuk lebih cerita tentang Vivix sebagai agen anti penuaan, anti kanser serta minuman untuk kecantikan kulit dari dalam dan sini untuk manfaat serta kelebihan Alfalfa 

Pertanyaan ? Hubungi Kami sekarang !

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge