MyInfoVitamin

[Testimoni] Set Breastfeeding Shaklee – Stok Penuh, Keputihan Tiada

Dalam entry sebelum ini, saya ada ceritakan tentang pakej-pakej yang ada dalam Set Breastfeeding Shaklee kan. Hari ini, saya nak kongsikan TESTIMONI daripada ibu-ibu yang yang sudah mengambil set ini. Jom tengok hasil perahan dan stok yang berjaya mereka kumpul !

Stok susu - Set Breastfeeding

Dapat kumpul 600 oz dalam sebulan  ~ Pn Ibu Nur

Set Breastfeeding - Testimoni Stok Susu

Bukan sahaja dapat buat stok susu, masalah keputihan juga hilang. Kulit pun makin halus dan cerah ~

Ha menarik kan ? Yang mana rasa down dan sedih sebab performance susu yang merudum, mesti rasa berkobar-kobar nak upkan production balik kan dan kalau boleh nak buat stok banyak-banyak macam gambar di atas.

Dengan cara pemakanan Set Breastfeeding Shaklee yang betul, ia bukanlah mustahil. Bukan sahaja memeriahkan susu, malah menghangatkan hubungan anda bersama suami kerana Alfalfa juga bertindak seperti kacip fatimah dan juga merawat keputihan. Kulit pun menjadi lebih cerah dan parut jadi pudar dari sebelumnya. Ramai ibu-ibu yang telah merasai kesannya dan repeat order setelah melihat hasil yang memberangsangkan.

Anda berminat nak cuba ? Hubungi saya segera. Konsultasi berterusan selepas pembelian.

Shaklee ID864927
WhatApps/SMS: 010-545 0225
Email: myinfovitamin@gmail.com
FB: facebook.com/myinfovitamin

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

2 thoughts on “[Testimoni] Set Breastfeeding Shaklee – Stok Penuh, Keputihan Tiada

    1. admin Post author

      Waalaikumsalam Puan Aliysha,
      Untuk set kehamilan takde alfalfa. Puan nak set semasa hamil ke ?

      boleh bagi email .. saya emelkan ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge