MyInfoVitamin

Terpaksa Tukar Saiz Gara-gara Shaklee Collagen Powder

Tajuk panassss ! Tukar saiz bukan sebab gemuk tapi sebab semakin anjal dan montok !!

Ramai yang dah tahu akan kelebihan Collagen Shaklee berbanding jenama lain yang kini banyak di pasaran. Bagi yang masih belum tahu apa bezanya kolagen Shaklee ini, boleh baca lanjut mengenai Shaklee Collagen Powder disini.

Semakin kita berusia, penghangsilan kolagen menjadi semakin lemah, jadi banyaklah bahagian-bahagian badan  yang jadi kendur dan tak bermaya.  Disinilah fungsi kolagen tadi untuk mengekalkan elastisiti semulajadi memperlahankan kehadiran kedut. Ia bertindak dalam dalam dan luar untuk menyokong kecantikan dan kesihatan kulit kita. 

Sebab itulah juga, baru-baru ini ramai kawan-kawan yang juga pengguna tegar Shaklee Collagen Powder berkongsi cerita. Ada yang terkejut dengan bahagian yang dulunya kempis tak berisi, sekarang dah naik terletak. Ada juga yang terpaksa tukar saiz dek kerana kepejalan, keanjalan dan kepadatan di bahagian aset. Tak kurang juga yang malu-malu mengiyakan kolagen memberi “impak maksima” pada hubungan intim suami isteri. Memang betullah penangan Shaklee Collagen ini dari hujung rambut sampai hujung kaki. Ini sebahagian “gosip” yang sempat kami kongsikan.

Testimoni Shaklee Collagen, Shape kan Figure, Slim, Kurus, Montok

Bahagian punggung kembali berisi, pejal dan montokPuan D, Penang

Testimoni Shaklee Collagen Upkan dan Besarkan Payudara

Lepas SCP (Shaklee Collagen Powder) tatau la tukar saiz apa, rasa mcm full je cup bra la ni ~ Puan M, Seri Kembangan 

Ha amacam ? Best kan kesan kolagen ni. Bukan setakat kulit saja cantik, malah aset pun bertambah mantap sekali. Oh ya, dengan menggunakan SCP juga, masalah keguguran rambut dapat dikurangkan seawal 4 sachet saja, malah anda boleh lihat anak-anak rambut mulai tumbuh. Sudah beberapa orang pengguna yang ada masalah ini berpuas hati dan sangat gembira dengan kesan positif yang ditunjukkan. Jemput baca testimoni Shaklee Collagen berkaitan masalah keguguran rambut.

Dengan hasil yang sangat mengujakan ini, tidak hairanlah mereka yang sudah mencuba SCP akan terus menggunakannya untuk mengekalkan keremajaan dan kesihatan dalaman serta luaran. Ia boleh diambil oleh lelaki mahupun wanita seawal usia 24 tahun keatas. Untuk kesan yang lebih baik, ambil bersama Vivix dan Vita-C dalam Set Superstar Flawless Beauty

Jadi, jika anda dah berkira-kira untuk mendapatkan SCP ini, jangan ragu-ragu untuk hubungi saya untuk konsultasi dan info selanjutnya. 

Selamat Berkolagen !

Anda juga boleh beli pada harga jimat 20-30% seumur hidup dengan menyertai keahlian Shaklee. Dan berpeluang menjana pendapatan hingga 6 angka sebulan !

Pertanyaan ? Hubungi Kami sekarang !

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge