MyInfoVitamin

Set Slimming Shaklee Terhangat Di Pasaran | Kurus Cara Sihat

Set Slimming

Set Slimming Shaklee Terhangat Di Pasaran | Kurus Cara Sihat. Masalah obesiti bukan sahaja terjadi kepada golongan wanita, tetapi lelaki juga tidak lepas daripada masalah ini. Apabila berat badan bertambah, mulalah berbagai-bagai jenis penyakit pun datang. Menurut laporan suratkhabar The New Straits Time (NST), Malaysia adalah negara yang menduduki tempat pertama dalam carta obesiti dikalangan negara Asia Tenggara. Sebanyak 22 peratus daripada mereka yang berumur 30 tahun ke atas adalah penghidap kencing manis disebabkan oleh kegemukan.

Selain mengamalkan gaya hidup yang berkuliti seperti sering bersenam dan makan makanan yang sihat, mereka yang memiliki masalah lebihan berat badan juga boleh mencuba produk untuk menurunkan berat atau ubat kurus. Tapi awas, pilih yang DIPERAKUI SELAMAT sahaja ! Jangan terpedaya dengan janji-janji manis penjual produk yang menawarkan produk yang kononnya memberikan kesan segera.

Tapi salah satu produk untuk kurus yang saya yakin selamat ialah SET SLIMMING SHAKLEE. Ia adalah produk yang berasaskan bahan semulajadi yang diperakui selamat, tiada kesan sampingan. Tak perlu pantang-pantang, hanya amalkan dengan disiplin disusuli dengan senaman. Seara jujurnya saya sendiri tak pernah amalkan lagi set kurus shaklee ni sebab saya memang sedia kurus ;-). Jadi memang tak perlu pun kan. Tapi feedback daripada kawan kawan dan pelanggan yang sudah menggunakannya, buat saya sangat puas hati dan percaya yang ia juga boleh beri manfaat pada orang lain yang nak kurus cara sihat dan selamat.

Contohnya macam Puan Nafisah ni. Kelakar pun ada bila baca komennya. 

“Dulu dulu dah macam rupa makcik joyah je”

Hehehe. Tapi sekarang dia dah cun dah. Dan sekarang pun dah jadi salah seorang agen Shaklee. Berkongsi kebaikan dengan ramai orang, kesan daripada apa yang sudah dia lalui. Set Kurus Slimming Shaklee

Set Slimming ni bukan sahaja untuk wanita, lelaki  dan para suami pun boleh. Sama saja sebab sistem tubuh kita sama kalau dalam bab untuk menurunkan berat badan ni. Nanti saya share testimoni seorang pengguna lelaki yang berjaya turunkan berat badan 20kg hanya dalam tempoh 2 bula sahaja !

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee ini ?

SET SLIMMING SHAKLEE 

1) Herblax
 – Merupakan julap lembut daripada daun Senna yang digunakan secara tradisional sejak beribu tahun dahulu sebagai julap semulajadi
 – Fungsinya untuk detox atau “cuci” usus bagi memudahkan penyerapan nutrien dan vitamin sampai ke tahan optimum. Bayangkan lah usus kita selama hidup ini tak pernah dicuci, pasti penuh dengan segala benda yang menyelaputi permukaannya. Pasti sukar untuk segala nutrien dan khasiat untuk diserap. Jadi langkah pertama untuk memastikan ia berkesan ialah dengan cuci dulu usus kita biar bersih.
 – Ia juga berfungsi untuk membuang toksin dari badan. Jangan risau, Herb-lax tidak menyebabkan kita cirit birit. Membuang seperti biasa. 

2) Lecithin atau OmegaGuard
– Berfungsi untuk memecah dan membakar lemak

3) Alfalfa
Mengangkut keluar lemak tadi daripada badan. Ia juga bertugas untuk membersihkan darah kita. 

4) Cinch Shake  atau ESP
– Ini adalah protein untuk memelihara otot supaya tidak menggelebeh selepas kehilangan lemak. Klik untuk baca mengenai Cinch Shake 
Memejalkan otot
** Untuk Ibu menyusu, digalakkan mengambil ESP ( Energizing Soy Protein) daripada Cinch Shake sebab kalori cinch sangat rendah dan dikhuatiri membantutkan pertumbuhan anak-anak.

Boleh juga tambah dengan Cinch Energy Tea. Iaitu teh yang dirumus dengan 4 jenis teh terbaik dari serata dunia iaitu Matcha Green Tea, Red Tea, White Tea dan Rooibos Red Tea. Untuk membantu meningkatkan metabolisme dan memberi tenaga. Jadi kita rasa badan akan lebih cepat berpeluh dan segar. Sesuai juga untuk mereka yang nak berjaga malam buat kerja. Tak ada lah kita rasa lemau je.

Cinch Energy Tea Shaklee. Teh untuk Tenaga dan Kurus Shaklee

Yang penting, minum air tidak kurang dari 3 liter sehari, senaman secara konsisten dan pemakanan yang sihat. Pasti anda akan TERUJA dengan hasilnya.

Semua ini adalah set kurus yang lengkap. Tapi kalau nak cuba yang asas dulu pun boleh. Cumanya hasilnya itu pastilah tak sama dengan yang lengkap kan. Apa pun boleh tanya tanya dulu jika anda rasa berminat. InsyaAllah saya akan bantu.

Seperti yang dijanjikan, jemput baca testimoni seorang pengguna yang berjaya hilangkan berat badannya sebanyak 20kg hanya dalam 2 bulan! Bukan mustahil (^_-)

Klik untuk baca Set Kurus Ibu Menyusu yang tidak menjejaskan penyusuan.

Jika ada sebarang pertanyaan boleh WhatApps/SMS ke 010-5450225
atau email myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur. 
COD Area: Bkt. Beruntung, Jalan Raja Chulan
Penghantaran: Keseluruhan Malaysia dengan khidmat kurier Poslaju, GDex dalam 2-4 hari bekerja.

***************************************************************************

Mahukan harga vitamin lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

***************************************************************************

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Set Slimming Shaklee Terhangat Di Pasaran | Kurus Cara Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge