MyInfoVitamin

Set Energy Puasa Shaklee – Tambah Tenaga Dibulan Ramadhan

Set Puasa Mighty Gem

Set Puasa Shaklee

Hari ini, hari kedua umat Islam berpuasa. Masih baru lagi kan. Kita masih lagi dalam “training” sebelum membiasakan diri untuk masuk ke fasa “comfortable”. Ramai yang masih terasa penat, lapar dan letih. Anak-anak lagi lah kan. Melepek je. Biasa la tu. Dah namanya berpuasa 🙂 Mengajar kita untuk bersabar. Itulah hikmahnya berpuasa.

Tapi Set Energy Puasa Shaklee yang mengandungi Performance Drink, ESP dan Meal Shakes mungkin boleh bantu anda ! Ketiga-tiga supplemen yang ada dalam set ini ada fungsi masing-masing. Lagi pula, set puasa shaklee ni semua ahli keluarga boleh minum. Nenek, datuk, ibu ayah dan anak-anak juga. Bukanlah dengan makan set ini maknanya kenyang sepanjang hari atau tak dahaga langsung. Tapi dia buat kita rasa segar sedikit dan kurang lesu.

Performance Drink : Minuma tenaga ala-ala 1** *lus tapi Performance Drink tiada gas, jadi boleh bagi anak-anak kecil minum tanpa risau. Kandungan gula sangat rendah tapi sangat membantu menghidratkan badan, bendalir badan dan elektrolit. Kuranglah sikit rasa kering dan haus.

ESP : Serbuk protein soya tulen yang tidak disubahsuai. Dihasilkan daripada 30kg kacang soya asli yang memberikan sumber tenaga segara dan boleh bertahan lama. Kaya dengan 9 asid amino penting, 5 vitamin dan 4 mineral. Indeks glisemik rendah, sesuai untuk pesakit kencing manis, diabetes dan gastrik.

Meal Shakes : kaya dengan protein, serat dan multivitaminin yang perlu untuk tubuh. Dihasilkan daripada tumbuh-tubuhan, sayur sayuran yang membekalkan nutrisi untuk tubuh.

Terutamanya para bapa, suami yang kerja jauh-jauh, mereka yang aktif, isteri yang bekerja, ibu-ibu yang menyusu , mengandung malah anak-anak yang sedang belajar berpuasa juga boleh amalkan Set Tenaga Puasa ini.

InsyaAllah boleh rasa perbezaannya.

Sempena bulan puasa yang mulia ini, saya sediakan artikel khas buat ibu-ibu yang breastfeed di bulan puasa iaitu Tips Ibu Menyusu dan Hamil Di Buan Puasa

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan lebih cemerlang tahun ini.

Untuk pembelian atau pertanyaan. hubungi kami di WhatApps/SMS : 010 -545 0225 

SELAMAT BERPUASA 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge