MyInfoVitamin

Sambut Tahun Baru dengan Promosi Jan ’14 ALFALFA COMPLEX

Harapnya masih tidak terlewat lagi untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 kepada semua pembaca setia.

Apa agaknya azam anda tahun baru ini ? Ada yang nak cari duit extra, nak langsaikan hutang kad kredit, nak tambah aset, nak kahwin 😉 dan macam-macam lagilah  kan. Haa, pada yang ada azam nak turunkan berat badan, bertepatan sangatlah dengan produk yang ada promosi bulan Januari awal tahun ini. Nak tahu apa dia ? tak lain tak bukan tentulah produk signature Shaklee yang kecil-kecil cili padi tu, ALFALFA COMPLEX.

Alfalfa Promo Buy 6 Free 1

Bulan ini istimewa BUY 6 FREE 1 ALFALFA COMPLEX (S)@ RM322.50/(L)@RM585 (harga sebelum diskaun).

 Beli 2 botol pun dah dapat harga istimewa.

Jadi, kalau beli SET SLIMMING (Herblax, Alfalfa dan Lecithin) tu pun pastilah ada harga yang menggetar jiwa raga 🙂 .

Bukan setakat untuk nak kurus saja Alfalfa ni , banyak kegunaannya dalam membantu masalah kesihatan. Untuk kulit yang ada alahan, ekzema, menghilangkan bau badan, nafas berbau, kencing manis dan macam-macam lagi.

Untuk masalah kewanitaan pun, Alfalfa memberikan kesan yangg tidak kurang hebatnya. Untuk mengatasi masalah keputihan, membantu mereka yang ada PCOS serta ia juga bertindak seperti kacip fatimah. Memang  rasa lainnya kalau dah cuba Alfalfa ni. Sebab itulah ia juga di gandingkan bersama Vita-E dan dikenali sebagai vitamin cinta suami isteri (^_-).

Tumbuhan ini juga terkenal sebagai penggalak susu (milk booster) dikalangan ibu-ibu yang menyusukan anak. Jadi tidak hairanlah, ramai yang terpikat dengan Alfalfa ini.

Nak tahu lanjut tentang tumbuhan Alfalfa serta manfaatnya ? Jemput baca disini

So, cepat-cepat buat tempahan dengan kami di MyInfoVitamin. Kalau nak harga lagi JIMAT dari yang atas tu, boleh terus hubungi kami saja, ada diskaun lebih hebat untuk anda tau (^_^)

Pertanyaan ?
Shaklee ID: 864927 WhatApps/SMS: 010-545 0225 Email: myinfovitamin@gmail.com
FB: facebook.com/myinfovitamin

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge