MyInfoVitamin

Promosi YES Shaklee Disember 2014 yang Terhangat!

Promosi YES Shaklee Disember 2014 yang Terhangat! | Pejam celik pejam celik, kita sudah pun masuk ke bulan yang terakhir untuk tahun 2014 ini. Sungguh cepat masa berlalu. Kadang kadang memang tak sedar langsung hari berganti hari dengan pantasnya.

Masuk hujung tahun, pasti banyak jualan murah dan promosi besar besaran di luar sana kan. Haa Shaklee pun tidak terkecuali untuk meraikan rakan niaga dan pelanggan yang setia selama ini dengan Year End Sale! Walaupun saban bulan memang ada promosi untuk produk yang terpilih, namun bulan ini lebih istimewa, lain dari yang lain. Disember ini bukan 1, 2 promosi hebat  tapi 4!!

Kedua duanya vitamin kegemaran ramai terutamanya bagi mereka yang mementingkan kecantikan kulit. Memang wajib adalah bagi mereka yang nak cantik dan tampil menawan dengan kulit yang bebas parut , halus dan putih gebu !

Apa dia promo hebat ni ? Ok, ini dia promosi terhebat abad ini.

Promosi Shaklee Disember 2014 :-

Buy 6 Free 1 Vita-C

✔ Buy Twinpack Vita-C , get 5% discount 

✔ Buy 6 Free 1 Vita-E Complex, free membership

✔ Buy Twinpack Vita-E Complex, get 5% discount

Promosi Vita-C dan Vita E Disember Set Kecantikan Kulit

Wow !! Menarikkan. Dah lah vitaminnya memang best, dapat pula penjimatan yang berbaloi untuk jangkamasa panjang. Memang rugi kalau siapa tak rebut peluang ni. Banyak khasiat kedua dua vitamin ini.

Secara ringkasnya Vita-C Shaklee ini sangat membantu untuk pembentukan kolagen tubuh, meningkatkan imun sistem dengan membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. Mengurangkan alergi, memperbaiki simpton pendarahan seperti gusi berdarah dan sudah tentulah ianya merupakan vitamin untuk kecantikan kulit dan mencerahkan warna kulit. Bayangkan kebaikan sebiji Vita-C sudah cukup untuk menyamai khasiat 7 1/2 biji oren! Hebatkan ! Bacaan lanjut Vita-C Shaklee disini

Manakala Vita-E pula bertindak untuk memperbaiki luka bekas jerawat dengan cepat, pudarkan parut, melembapkan kulit, membantu untuk kesihatan jantung dan merupakan agen anti penuaan. Jadi kulit kita nampak lebih awet muda dan jelita! Bagi lelaki pula ia membantu meningkatkan kesuburan dengan menambah bilangan dan kualiti sperma sihat. Jemput baca mengenai Set Kesuburan Shaklee disini.  Klik untuk maklumat lengkap  Vita-E Shaklee 

Ini kesan yang mereka dapat sesudah menggunakan Vita-C dan Vita-E Complex Shaklee

Testimoni Vita-E Shaklee untuk Kulit Parut Jerawat. Kulit Licin dan Gebu dengan Vitamin E Shaklee

 Testimoni Vita-E Shaklee

 

Testimoni Vita-C Shaklee untuk Kulit Berjerawat, Parut. Vitamin untuk Kulit Cerah

 Testimoni Vita-C Shaklee

Wah!! Teruja sangat bila tengok perubahan mereka ini!

Sebotol Vita-C boleh tahan sehingga 6 bulan, jika twinpack bermakna untuk setahun! 

Begitu juga dengan Vita-E, ada 120 biji untuk 4 bulan, dengan twinpack jadi bekalan untuk 8 bulan! 

Siap ada potongan 5% lagi untuk keduanya. Memang jimat sangatlah siapa yang beli waktu promosi ini. Tahan berbulan bulan lamanya.

Tapi jika beli Buy 6 Free 1 Vita-E Complex tu dah boleh dapat keahlian percuma (jimat RM65) dan duit bonus tunai bulan depannya.

Jadi, jangan tunggu lagi, anda boleh kongsi dengan kawan kawan atau saudara mara untuk grab harga jimat ini

Promosi tamat pada 31 Disember 2014.

So, jangan tunggu lama lama ya ! 

Boleh juga kalau nak combo Vita-C dan Vita-E. Nak tahu macam mana ? Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

****************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

****************************************************************************

WhatApps/SMS: 010-5450225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur (Jln Raja Chulan)

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge