MyInfoVitamin

Promosi Meal Shakes Shaklee May 2014

Sedar tak sedar kita sudahpun ke bulan May pada tahun ini, 2014. Seperti biasa, setiap bulan Shaklee ada produk promosinya yang memberi nilai tambah kepada para pengguna mereka. Bulan ni jeng jeng jeng…. 

Buy 6 Free 1 Meal Shakes 

Promosi Meal Shakes Shaklee 2014 May

Yeay !! Meal Shakes memang best sangat. Menjadi kegeramaran kami seisi keluarga. Meal Shakes ni serbuk ala-ala susu tapi bukan susu sepenuhnya. Bahan-bahannya daripada buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) yang mengandungi protin yang sangat mudah diserap oleh tubuh dari peringkat umur 1 tahun hingga lah dewasa. 

Dihasilkan untuk dinikmati oleh semua golongan dari umur 1 tahun seperti diatas, kanak-kanak membesar, pelajar sekolah, vegetarian, ibu hamil, para atlet, orang sakit mahupun yang sibuk bekerja. Ia menyediakan anda sarapan pagi yang penuh khasiat untuk seisi keluarga. 

Dari segi khasiatnya pula, ia mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu yang mana jika tubuh kita kurang zat perlu ini, kadar serapan vitamin lain pun turut terganggu. Jadi sia-sia sajalah khasiat makanan kita yang lain tu. 

Selain dari membekalkan nutrisi lengkap, ia juga membantu anak-anak yang susah nak makan, cerewet dan kurang selera makan. Klik untuk tips atasi anak cerewet makan. Pengambilan Meal Shakes boleh tambahkan selera makan, tambahkan berat badan bagi yang terlalu kurus, bantu masalah ekzema, sembelit dan tumbesaran anak. 

Klik untuk untuk harga dan cara pengambilan Meal Shakes

Untuk sebarang info atau pertanyaan lanjut bagaimana Meal Shakes boleh membantu kesihatan anda sekeluarga, hubungi ssaya dibawah ya.

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge