MyInfoVitamin

Promosi Buy 3 Free 1 Collagen Powder Shaklee Terbaik

Promosi Buy 3 Free 1 Collagen Powder ’14 | Wah nampaknya bulan ini Shaklee betul betul baik hati nak lahirkan lebih ramai gadis dan wanita tampil  anggun, jelita dan menawan apabila  masuk ke tahun baru 2015 nanti. Apa tidaknya, sudahlah dengan promo vitamin untuk Set Kecantikan Kulit Double Promo Vita-C dan Vita-E, kini ada pula promosi terbaru yang keluar. Produk yang memang hot dan menjadi kegilaan ramai pula tu. Pasti ramai yang tak sabar nak tahu.

Ini dia!

Promosi Kolagen Shaklee Collagen Terbaik

Buy 3 Free 1 Collagen Powder Shaklee

Bukan setakat itu saja, setiap pembelin 3 kotak kolagen Shaklee ini anda LAYAK untuk mendapat :-

  1. Satu kotak Collagen Powder PERCUMA (worth RM298)
  2. Keahlian PERCUMA (worth RM65)
  3. Bonus TUNAI pertengahan Jan ’15 (worth RMXX)
  4. Peluang untuk mula menjalankan bisnes Shaklee (jika berminat, tak minat tak apa, still dapat beli untuk makan sendiri dengan harga ahli ).

Wah ! Wah! Wah! best kan. Tak pernah lagi Shaklee buat promosi besar besaran macam ni. Tambah tambah yang Collagen ini pula beli 3 sahaja dah dapat FREE 1 kotak. Biasanya kena beli 6 kotak baru dapat percuma sekotak. Oh ya,  lepas habis bulan Disember tahun ini, Collagen Shaklee ini akan tiada dipasaran untuk 9-12 bulan kerana ada fasa baru pendaftaran produk semula. Jadi hampir setahunlah Kolagen Shaklee akan menghilangkan dirinya. So kepada para peminat Collagen Shaklee, masa ini lah nak borong Collagen buat stok. Beli satu dua set terus bekalan.  Nanti setahun lamanya tak berjumpa. Jangan pula rindu rinduan nanti ya 🙂

Nak tahu apa kandungan, siapa yang boleh makan atau tidak Collagen Powder Shaklee ni, klik Collagen Shaklee kolagen terbaik.

Kebaikan Collagen Shaklee ini merangkumi kecantikan luar dalam dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki tau. Mereka mereka yang sudah merasai keajaiban Kolagen Shaklee ini memang tak akan pandang kolagen yang lain. Mana tidaknya, lepas ambil Collagen, aset jadi semakin padat dan mantap, kulit makin cerah dan gebu, kulit kusam dah jadi cerah sekata, kulit yang kering bertukar lembap, rambut yang gugur semakin kurang malah perut yang buncit kini dah kempis ! Semuanya saya ada ceritakan di review, testimoni dan kesan guna Collagen Shaklee

Klik kalau nak tahu cara makan Collagen Shaklee yang betul 

Ok, jangan lupa tau, cepat cepat dapatkan Kolagen Shaklee masa sedang promosi ini. Lepas ini, tak ada dah.

Gabungkan sekali dengan vitamin untuk kulit cantik,  Vita-C dan Vita-E yang juga ada promo bulan ini. Pasti hasilnya lebih meletop!

Promosi Disember Shaklee Vita-C dan Vita-E

Buy 6 Free 1 Vita-C

✔ Buy 6 Free 1 Vita-E Complex, free membership

✔ Buy Twinpack Vita-C , diskaun 5%

✔ Buy Twinpack Vita-E Complex, diskaun 5% 

Kalau nak campur campur kongsi dengan kawan kawan pun boleh. Hubungi saya saja ya.

Jom transform diri jadi lebih cantik jelita ! Jangan lepaskan peluang yang jarang jarang datang !

****************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

****************************************************************************

WhatApps/SMS: 010-5450225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur (Jln Raja Chulan)

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge