MyInfoVitamin

Promosi Berganda September ’14: Shaklee Collagen Powder dan Meal Shakes !

Terkejut sakan saya bulan ni. Serius macam tak percaya! Sepanjang penglibatan saya dengan Shaklee dah hampir 2 tahun ini, inilah kali pertama Shaklee mengadakan Promosi Berganda untuk produk mereka yang hot.

Buy 6 Free 1 Shaklee Collagen Powder @ RM1788 

Buy 3 Free 1 Meal Shakes @ RM341.25

Promo Collagen dan Meal Shakes September 14

Yang lagi buat saya terkejut, promosi Meal Shakes Shaklee tu, kalau anda perasan setiap kali promosi mesti beli 6 baru dapat percuma 1 kan, tapi kali ini beli 3 saja pun dah dapat free 1. Ini memang promosi gila gila ni. 

Sebaik saja kami war warkan berita ini, berdesup desup pula mesej yang masuk start nak order. Masing masing tak nak lepaskan peluang. Maklumlah, bukan selalu. Memang julung julung kali dibuat. 

Kebaikan Meal Shakes ni untuk seisi keluarga. Boleh mula di ambil seawal anak kecil berusia 1 tahun keatas tapi ada sukatan yang tertentulah. Secara am nya Meal Shakes Shaklee ini adalah minuman berkhasiat yang mengandungi vitamin dan sumber mineral lengkap untuk mengisi kekurangan zat dalam tubuh. 

Kalau ada anak anak yang sembelit, susah nak makan, cerewet, memilih makan atau mudah sakit, boleh berikan mereka Meal Shakes. InsyaAllah anda nampak kesannya nanti. Klik untuk bacaan lanjut mengenai kebaikan Meal Shakes Shaklee dan testimoni di sini 

Tentang Shaklee Collagen Powder pula atau lebih mesra di panggil Kolagen Shaklee, banyak sebenarnya saya nak cerita. Tapi banyak juga yang sudah saya nukilkan dalam post post sebelum ini. Nak cantikkan kulit, nak gebu, nak rapat, nak montok, nak rambut cantik kurang gugur semua ada. Jemput baca ya kebaikan Shaklee Collagen Powder beserta testimoni di sini. 

Oh ya, kalau anda grab promosi Collagen ini, banyak yang anda akan dapat. Antaranya 

  • FREE Membership (RM65)
  • FREE Sekotak Shaklee Collagen Powder ( RM298)
  • FREE Postage (RM10)
  • BONUS Tunai RM100 ++ 
  • JIMAT Sehingga 20% dari harga asal 
  • Dijemput masuk ke GROUP RAHSIA khas untuk ahli group ini sahaja
  • TIPS Jana Pendapatan Hingga 6 Angka Secara Online Sahaja !
  • HARGA AHLI Untuk Setiap Pembelian 

Banyakkan yang anda dapat! . Ermm memang menarik. Boleh pakat pakat share dengan kawan kawan atau sedara mara.

Tapi kalau nak beli sekotak saja pun boleh RM298 sahaja. 

Harga untuk Meal Shakes pula ialah  RM113.75 satu caninster

Ok itu saja, jika perlukan sebarang informasi hubungi saya seperti dibawah ya !

*******************************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan! *******************************************************************************************

WhatApps/SMS: 010-545 0225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge