MyInfoVitamin

Penjagaan Kecantikan dan Kesihatan Menyeluruh ~ All in One !

Flawless Beauty - Set Kecantikan Kesihatan Shaklee

Di zaman yang serba maju dan pantas ini, masyarakat atau kita sendiri lebih cenderung untuk memilih sesuatu yang cepat, pantas dan mudah. Tiada lagi masa untuk “lenggang kangkung” atau “itik pulang petang”. Semuanya mahu serba laju. Dan kalau boleh semuanya dihujung jari. Begitulah juga halnya dengan kesihatan dan kecantikan. Kalau boleh semuanya dalam satu. Satu benda boleh merangkumi semua. Tak perlu nak telan 10 biji pil sehari untuk kulit, untuk mata, untuk jantung, kolesterol dan lain-lain. Penatkan.. silap-silap kenyang makan vitamin saja.

Mahu tak sesuatu yang lebih cepat, mudah, ringkas dan paling penting BERKESAN untuk tubuh anda? Perkenalkan SET SUPERSTAR FLAWLESS BEAUTY yang mampu “menjaga” kecantikan dan kesihatan anda dari hujung rambut hingga ke hujung kaki hanya dalam 1 set mudah ! Semuanya all-in-one. Ketepikan pil-pil lain yang bermacam warna dan saiz. Tak perlu nak ingat-ingat dah makan ke belum pil yang ini, yang itu dan yang lain-lain. Oh letih..

Apa yang ada dalamnya ?
Ada 3 komponen penting iaitu Vivix, Shaklee Collagen Powder dan SR Vita-C 500mg

Bagaimana ia membantu kita ?

    • VIVIX – merupakan supplemen ANTI-PENUAAN yang TERBAIK di dunia dibangunkan selepas bertahun-tahun penyelidikan dijalankan. Ramuan utamanya adalah Anggur Muscadine iaitu satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan ini menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh. Vivix melambatkan penuaan dari peringkat sellular, bersifat anti virus, anti bakteria, serta menghentikan kimia penyebab kanser. Antara fungsinya yang lain adalah membantu memelihara kesihatan jantung, otak, sistem imun, kesihatan sendi,  tekanan darah, mengawal kolesterol dan lain-lain lagi. Apa yang lebih hebat, gabungan Anggur Muscadine bersama resveratrol ini memberi kesan 10x ganda lebih kuat untuk melambatkan penuaan !  *hanya  satu sudu kecil sahaja setiap hari untuk membantu menjaga kesihatan anda. Lebih info Vivix Shaklee dan kebaikannya disini

Kelebihan dan Perbezaan Vivix Shaklee

Kelebihan dan Perbezaan Vivix Shaklee

    • Shaklee Collagen  Powder – sumber kolagen dari sisik ikan merah yang hidup 5000m jauhnya didasar laut, menjadikannya kolagen yang kuat, tahan lasak dan ampuh untuk memegang sel dan kulit kita. Apabila melepasi umur 25 tahun, penghasilan kolagen akan menjadi semakin berkurang, mengakibatkan kedutan, garis halus dan kulit semakin kendur. Disinilah fungsi kolagen ini untuk membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut. Bukan itu saja, kuku, rambut, tulang, otot, sendi menjadi kuat dan sihat. Kulit akan  jadi lebih lembap hingga 69%, kurang kedutan sehingga 80% malah menyerlahkan kecerahan kulit dan radiant sehingga 90% hanya selepas 8 minggu penggunaan !. Info dan kebaikan lain Collagen Shaklee disini

Kebaikan Shaklee Collagen Powder

    • SR Vita-C 500mg – sumber vitamin C yang dihasilkan daripada  ekstrak jagung. Fungsinya nntuk membentuk kolagen, anti oksidan yang boleh perangi kanser, menjadikan kulit lebih cantik, cerah dan juga untuk sistem imun. Kelebihan vitamin C shaklee ini ialah, satu tabletnya bersamaan dengan khasiat 7 1/2 biji buah oren berserta kulitnya. Dan ia membebaskan umpama 1.5 biji buah tersebut secara berkala dalam badan selama 5 jam. Jadi  bayangkan badan kita mendapat perlindungan anti penuaan dan perlindungan setiap jam ? Hebatkan !  * sebotol Vita C ini mengandungi 180 biji yang boleh bertahan hingga 6 bulan lamanya. Info dan kebaikan lain Vita – C Shaklee disini

SR Vita-C Shaklee

Nah, dengan segala kebaikan dan manfaat SET SUPERSSTAR FLAWLESS BEAUTY ini, tak hairanlah ia menjadi pilihan yang tepat bagi mereka yang memerlukan penjagaan kecantikan dan kesihatan luar dalam dengan cara yang lebih mudah dan cepat. Ianya sesuai dengan gaya hidup masa kini yang mahukan segala-galanya pantas dan ringkas. 

Set Superstar fLAWLESS BEAUTY

Ayu Raudhah pun ambil Vivix untuk kesihatan dan kejelitaannya !

Berapakah harganya ? Harga runcitnya adalah rm865.50 . Mahal ? ye mahal !

Anda MEMANG TAK PERLU bayar semahal ini ! Ada tawaran yang saya nak bagi  ekslusif untuk pelanggan MyinfoVitamin SAHAJA ! Baca lagi ..

Dengan mengambil SET SUPERSTAR FLAWLESS BEAUTY ini anda layak untuk dapat:-

         Keahlian Percuma (bernilai RM65)
         Cash Bonus ( bernilai RM 25)
         Penghantaran Percuma ( bernilai RM10)
          Harga Ahli Untuk Set Ini ( diskaun bernilai RM173.50 )

Berapa anda jimat ? Total JIMAT ialah RM 273.50 !!

Jadi jumlah yang perlu anda bayar hanyalah RM692 sahaja dengan penghantaran dan keahlian PERCUMA. Menarikkan ?

Dalam masa yang sama juga, anda akan mendapat harga ahli yang 20-30% jauh lebih murah dari harga runcit selepas ini setiap kali pembelian.

Hubungi saya untuk info lanjut mengenai set ini, dan anda berpeluang menjana pendapatan sampingan hingga ke 6 angka !!

Pertanyaan ? Hubungi Kami sekarang !

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge