MyInfoVitamin

Pengedar Shaklee Manjung, Seri Iskandar, Bota, Parit dan Beruas, Perak

Tercari cari pengedar Shaklee di kawasan utara semenanjung khususnya di Perak area Manjung, Seri Iskandar, Bota,  Parit dan Beruas ? Jangan risau, distributor Shaklee kami pun ada di sana,  Pn. Zawani Sahir.

Pengedar Shaklee Manjung, Seri Iskandar, Parit dan Beruas, PerakPengedar Shaklee Manjung, Seri Iskandar, Parit dan Beruas, Perak
Pn. Zawani Sahir,  019 – 3239808

Bertugas sebagai seorang guru di salah sebuah sekolah disana. Seorang ibu, pendidik, dan kawan yang sangat mudah mesra. Episod terawal yang membuatkannya jatuh cinta dengan produk Shaklee bermula apabila beliau menghadapi masalah kurang susu. Ketika itu Pn. Zawani masih menyusukan anaknya yang kedua. Hasil carian di Internet menemukannya dengan Set Breastfeeding  Shaklee dan Alhamdulillah setelah mencubanya, beliau dapat meneruskan penyusan dengan lebih lancar dan gembira. Beliau juga sangat berpuas hati dengan kesan vitamin Shaklee yang lain. Dalam masa yang sama juga, beliau sendiri menaja vitamin ini untuk kedua orang tuanya. 

Berbekalkan ilmu yang diperolehi dan pengalaman sendiri, kini beliau aktif bergerak di sebagai Pengedar Shaklee di kawasan Manjung, Seri Iskandar, Parit dan Beruas, Perak. Misinya kini adalah untuk menyebarkan kebaikan vitamin semulajadi ini  serta mahu membantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat dan gembira. 

Untuk sebarang pertanyaan, COD atau berminat nak jadi ahli boleh berhubung terus dengan Pn Zawani.

Ready stock available. Hubungi sekarang !

Pengedar Shaklee Manjung, Seri Iskandar, Parit dan Beruas, Perak

Pn. Zawani Sahir
WhatApps/Call/ SMS  019 – 3239808
FB :  Zawani Sahir

Blog: http://pamasalman4u.blogspot.com/

*******************************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan !!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge