MyInfoVitamin

Pengedar Shaklee di Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, Kuala Lumpur

Pengedar Sah Shaklee di Selayang, Gombak, Batu Caves, Jalan Ipoh KLPengedar Shaklee di Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, Kuala Lumpur
Pakar Set Bersalin dan Penyusuan Shaklee

Assalamualaikum wbt

Berita baik untuk pengguna vitamin Shaklee di kawasan Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, Kuala Lumpur! Kini anda tak perlu lagi nak beli suplemen secara pos, boleh beli terus by hand atau COD daripada pengedar Shaklee kami di sana. Jimat masa dan duit pos kan.

Anda boleh dapatkan terus daripada Pn. Zaihasrah Zamri, 010-2501316. Sedikit biodata mengenai beliau.

Merupakan seorang guru yang sangat dedikasi di salah sebuah sekolah di Batu Caves. Sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang cahayamata yang comel. Dan kini sedang hamil anak ke-3. Seorang ibu yang sangat penyabar dan merupakan seorang penyokong tegar penyusuan susu ibu.

Beliau mengamalkan vitamin Shaklee semenjak mengandung anak kedua lagi iaitu Set Hamil dan merasai kelainannya berbanding kehamilan pertama. Puas hati dengan kesannya, lantas meneruskan pengambilan semasa dalam pantang dengan set pantang, untuk penyusuan susu ibu dan sehinggalah kini. Bukan itu sahaja, beliau mendapat feedback yang positif daripada kawan kawannya yang telah mencuba Vivix dan set kesihatan yang lain. Seringkali menghadirkan diri ke kursus kursus yang dianjurkan oleh Shaklee menjadikannya seorang yang mahir berkaitan ilmu vitamin dan luas pengetahuan. Seorang yang mudah mesra dan servis pun tip top !

Jadi, bagi anda disekitar area Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, KL, jangan lupa hubungi distributor sah Shaklee , Pn. Zaihasrah Zamri untuk mendapatkan vitamin Shaklee anda bersama dengan konsultasi cara pemakanan yang betul serta tips tips penting untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Anda pasti puas hati !

Hubungi sekarang !

Pengedar Shaklee Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, KL

Zaihasrah Zamri
WhatApps/Call/ SMS 010-2501316
FB : Zaihasrah Zamri
Blog : http://ummivitacentre.blogspot.com/

*******************************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan !!

2 thoughts on “Pengedar Shaklee di Selayang, Gombak, Batu Caves dan Jalan Ipoh, Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge