MyInfoVitamin

Pengedar Shaklee Batu Kurau, Kamunting, Taiping Perak

Selamat Pagi Sabtu!

Ok hari ni saya nak update lagi info pengedar pengedar Shaklee seluruh Malaysia supaya senang kawan kawan lain yang nak dapatkan produk Shaklee. Boleh terus  tuju pada distributor. Maklumlah saja, branch Shaklee pun tak banyak di seluruh Malaysia, kalau di Perak ni yang paling hampir pun di Ipoh atau Penang. Boleh tahan juga tu nak kesana. Jadi tuan puan, kawan kawan, adik kakak, yang nak vitamin Shaklee urgent bolehlah lah cari pengedar Shaklee yang paling dekat.

Terbaru saya perkenalkan Pengedar Sah Shaklee Batu Kurau, Kamunting, Taiping Perak, En. Syaihan Abu Hassan. Beliau baru berusia 27 tahun dan masih bujang trang tang tang! ehem ehem. Orangnya baik hati dan sedikit pemalu. Muka pun ala ala Shahrukh Khan tu , kalau ada yang berminat tu boleh hantar resume  ngeee.. oopss maaf, keluar tajuk ! Pengedar Shaklee Batu Kurau, Kamunting, Taiping PerakPengedar Shaklee Batu Kurau, Kamunting, Taiping Perak
En. Syaihan Abu Hassan 013-4130209 ( Kiri) 

Kawasan COD adalah sekitar di Kg. Changkat Lobak, Bt. 14, Pekan Batu Kurau dan kawasan sekitar. Kalau perlukan apa apa info berkaitan keahlian, pembelian vitamin atau pun konsultasi berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk masalah anda,  boleh berhubung terus dengan beliau. 

Ready stock available. Hubungi sekarang !

Pengedar Shaklee Batu Kurau, Kamunting, Taiping Perak

En. Syaihan Abu Hassan 
Call/ SMS  013-4130209 
FB :  ErzrySyah Putra

*******************************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge