MyInfoVitamin

Pengedar Shaklee Area Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya

Alhamdulillah, sekarang para peminat produk Shaklee di kawasan Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya dah tak perlu berusah payah lagi nak cari pengedar Shaklee di sana. Anda boleh dapatkan suplemen Shaklee terus daripada agen kami dalam area anda.

Pengedar Shaklee di Kota Tinggi, Ulu Tiram dan Johor Jaya Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya.
Pn. Noorliza Ishak, 010-8894537

Ini dia Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya, Pn. Noorliza Ishak atau lebih mesra di sapa dengan panggilan Kak Long. Sudah berkahwin dan mempunya 2 orang cahayamata.

Bagaimana beliau boleh terjebak dengan Shaklee ?

Mulanya hanya sekadar mencuba Sustained Released Vita-C daripada sahabatnya Pn. Zaihasrah yang juga pengedar shaklee di Gombak,Selayang dan Batu Caves tapi akhirnya terus join ahli disebabkan kesan yang sangat baik pada kulitnya hasil mengamalkan Vita-C secara konsisten. 

Atas sebab nak berkongsi kebaikan dengan lebih ramai orang, Kak Long pun terus terjun dalam dunia bisnes dengan Shaklee. Kalau nak tahu, beliau baru saja resign  dari  jawatannya sebagai Assistant Projek Manager di salah sebuah syarikat kejuruteraan di sana selepas melahirkan anak yang kedua beberapa bulan yang lepas. Kini menjana pendapatan sendiri dengan bisnes Shaklee secara online  dari rumah , disamping anak anak dan suami. Bahagia kan !

Ok, kalau nak dapatkan apa apa vitamin Shaklee di sekitar area ni, jangan lupa terus hubungi beliau. Kak Long akan berikan maklumat lanjut beserta KONSULTASI dan TIP TIPS penting cara pemakanan secara PERCUMA ! Kalau nak masuk ahli pun boleh. Nanti beliau akan guide cara nak order dan lain lain lagi.  Klik sini  macam mana cara nak join ahli Shaklee

Hubungi sekarang !

Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya.

Pn. Noorliza Ishak
WhatApps/Call/ SMS 010-8894537
FB : Noorliza Ishak
COD  Kota Tinggi, Ulu Tiram, Johor Jaya

*******************************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge