MyInfoVitamin

Masalah “Ulat Air” dan Rambut Gugur Berkurang Selepas Sachet ke-4

Jangan ingat Collagen Shaklee ini untuk kecantikan saja tau, ini bukti gambar yang dikirim oleh pengguna Shaklee Colagen Powder, Puan A. Beliau pada asalnya mengalami masalah “ulat air”. Jarinya sering saja kering, menggelupas dan gatal selepas melakukan rutin harian seperti memasak dan membasuh. Lama-kelamaan bila digaru, ia mula berdarah dan pedih. Beliau nekad mencuba Shaklee Collagen Powder. Sangat memeranjatkan, masalah kulit yang kering menggelupas tadi mula beransur hilang pada sachet ke-2 dan semkin berkurang apabila masuk ke sachet ke-5. 

Testimoni Kolagen Shaklee, Ulat Air, Kering Menggelupas

Happy sungguh Puan A, apabila percubaan berjaya. Tak sia-sia dia mengunakan kolagen yang disyorkan. Memang bestlah, katanya. Kulit pun bertambah cantik, anjal dan kurang cela, kesihatan pula semakin pulih. 

Owh bukan masalah kulit saja, ada guna testimoni dari pengguna lain berkaitan masalah rambut gugurnya yang semakin berkurangan setelah mencuba kolagen Shaklee hanya pada sachet ke-4 sahaja. Menarikkan!

Testimoni kolagen shaklee rambut gugur

Anda nak cuba ? Promosi Shaklee Collagen Powder masih berlangsung, Buy 6 Free 1 box dengan banyak penjimatan lain hingga 31 Oct ini. Jangan lepaskan peluang untuk mencuba kolagen Shaklee yang sangat best ini pada harga SUPER DUPER JIMAT. Hubungi saya terus jika perlukan sebarang info. Maklumat lengkap Shaklee Collegen Powder disini.

Shaklee Collagen Powder, Kolagen

Info dan Produk *

Shaklee ID864927  WhatApps/SMS: 010-5450225  Email: myinfovitamin@gmail.com

 Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

2 thoughts on “Masalah “Ulat Air” dan Rambut Gugur Berkurang Selepas Sachet ke-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge