MyInfoVitamin

Makan Lemang dan Rendang Tanpa Rasa Bersalah :)

selamat_hari_raya_by_sangkancil

Masih sempat lagikan saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua !

Walaupun dah masuk minggu kedua tapi kehangatan masih terasa. Minggu-minggu yang akan datang ni pastinya banyak dipenuhi dengan undangan rumah terbuka. Tentunya banyak lemang, rendang, ketupat serta kuih muih yang sedap-sedapkan.

Jangan risau takut berat naik. Pergilah beraya sambil mengeratkan silaturrahim dengan saudara-mara mahupan sahabat handai. Dengan cara inilah juga, kita dapat saling bermaaf-maafan. Lupakan kisah-kisah pahit yang dulu. Hulurkan tangan, sama-sama berjabat, mohon keampunan.

Ha , tapi jangan lupa, ambil ALFALFA dan LECITHIN selepas makan tu untuk buang segala lemak-lemak yang masuk dan tak berkumpul menjadi tepu. Barulah dapat enjoy makanan yang best-best. Tapi makan pun biar berpada-pada juga ya. Kalau sebelum ni kita boleh tahan nafsu sebulan berpuasa, kini masanya untuk kita praktikkan .

Itu saja coretan kali ini. Saya juga ingin memohon maaf kepada pelanggan-pelanggan setia saya mahupun pembaca yang budiamn  kalau ada salah dan silap dalam coretan sebelum-sebelum ini.

Terima kasih atas sokongan. Saya sayang anda semua 🙂

Selamat Hari Raya, Aidilfitri ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge