MyInfoVitamin

Kelebihan Kolagen Shaklee | Collagen Powder Terbaik

Kelebihan Kolagen Shaklee | Collagen Powder Terbaik.  Dalam entry sebelum ini, saya dah sebut tentang kesan pengambilan Collagen Shaklee atau shaklee effect collagen powder, tapi apakah kelebihan yang ada pada kolagen Shaklee ini sehingga ia memberikan kesan sebegitu baik pada kulit dan tubuh kita. Untuk menjawab persoalan itu, jom saya terangkan lebih lanjut akan kebaikan Shaklee Collagen Powder

Kelebihan Kolagen Shaklee | Collagen Powder Terbaik

Shaklee Collagen Powder ialah suplemen yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi serta digabungkan dengan herba seperti ekstrak pfaffia, biji Camellia Japonica serta diadun bersama Vitamin C dan B.

Kelebihan Kolagen Shaklee | Collagen Powder Terbaik

Antara Kelebihan Shaklee Collagen Powder ialah :-

Ia Bertindak dalam 3 Cara Utama

Tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan sahaja. Kolagen Shaklee bertindak dalam tiga utama untuk memastikan agar kecantikan dan keanjalan kulit terpelihara seluruhnya.  Tiga cara yang dimaksudkan tadi ialah :-

  • Keanjalan
  • Penghidratan
  • Antioksidan

Dihasilkan daripada sisik Ikan Merah yang Tahan Lasak

Kolagen Shaklee dihasilkan daripada sisik ikan merah yang hidup kira kira 5000 meter dibawah paras  laut. Sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang tinggi berbanding ikan biasa. Sekaligus kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Jisim Molekul Kolagen Ringan

Tidak seperti kolagen yang lain, jisim molekul kolagen Shaklee amat ringan iaitu lebih kurang 1000 Dalton yang membolehkan penyerapan lebih baik dalam tubuh badan kita berbanding 30,000 Dalton berat kolagen jenama biasa. Jika penyerapan lebih  baik, maka tidak hairanlah hasilnya pun lebih hebatkan !

Mudah Digunakan 

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Jemput baca lagi  info lengkap , kebaikan, manfaat  dan harga kolagen Shaklee dan himpunan testimoni beserta pengalaman saya sendiri selepas menggunakan collagen Shaklee.

Sekian saja artikel kali ini, nanti kita jumpa lagi ya 🙂

Kelebihan Kolagen Shaklee | Collagen Powder Terbaik

### Cabaran Shaklee Effect Kolagen Shaklee bersama blog GenkiMommaMiracleVitaminss, Vitamoon, SinergiVitamin dan Celik Nutrisi

Promosi Buy 6 Free 1 sedang berlangsung sehingga 30 September 2014 dan dapatkan KEAHLIAN secara PERCUMA! Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan 

*****************************************************************************************
Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

*****************************************************************************************

WhatApps/SMS: 010-5450225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur (Jln Sultan Ismail).

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge