MyInfoVitamin

Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

Kebaikan Set Penyusuan Shaklee. Rata rata mereka yang mula mengenali Shaklee adalah disebabkan oleh Set Penyusuan Shaklee atau Set Breastfeeding Shaklee. Apabila sudah mencuba, ramai pula yang sudah terpikat dengan hasilnya. Lantas, cerita ini dikongsi pula dengan orang lain. Dan akhirnya ia merebak ke merata rata sehingga menjadi fenomena. Namun, apakah Kebaikan Set Penyusuan Shaklee sehingga membuatkan ramai ibu ibu jatuh cinta dengannya ? Adakah disebabkan semata mata susu menjadi banyak ? Tidak, sebenarnya ia lebih dari itu. .

Set Breastfeeding Shaklee

Khasiat dan Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

1 Memberi nutrisi penyusuan buat si ibu. Set breastfeeding Shaklee mengandungi multivitamin lengkap iaitu Vita-lea yang membantu melengkapkan kekurangan vitamin dan mineral dalam tubuh. Ini menjadikan si ibu  lebih sihat dan cergas serta dalam masa yang sama dapat menyalurkan kebaikan tersebut melalui penyusuan susu ibu.

2. Mengurangkan stress. Tekanan yang keterlaluan dirumah dan pejabat boleh menjejaskan penghasilan susu badan. Set Penyusuan Shaklee  membantu melegakan tekanan dan menjadikan ibu lebih tenang. Kurang rasa nak marah, kurang rasa tension! Bukankah keadaan yang tenang dan rileks boleh melancarkan pengaliran susu ?

3. Lebih bertenaga dan kurang jatuh sakit.  Ibu akan merasa lebih segar bertenaga walaupun bekerja di siang hari dan melakukan tugas rutin di rumah pada waktu malam. Vitamin C membantu meningkatkan antibodi si ibu dan seterusnya meningkatkan daya tahan melawan penyakit buat si comel. Sumber kalsium dari Ostematrix pula merangsang penghasilan pembentukan tulang dan gigi yang kuat disamping mengurangkan masalah susu merudum ketika haid.

4. Kehadiran protein ESP menghasilkan tisu tisu baru yang lebih sihat dan cantik. Hasilnya kulit ibu dan bayi menjadi bersih dan cantik selain memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Sesuai untuk mereka yang nak berdiet secara sihat.

5. Alfalfa menggalakkan penghasilan susu ibu.  Selain milkbooster  juga membuat perut menjadi lawas dan mudah untuk membuang.

6. Setiap Set Breastfeeding Shaklee boleh bertahan 2-6 bulan lamanya. Sangat jimat untuk jangkamasa panjang dalam membantu kita melengkapkan misi penyusuan buat si manja. Berbanding dengan susu formula, susu ibu semestinya jauh lebih baik !

Ada beberapa jenis Set Penyusuan Shaklee yang sering menjadi pilihan antaranya Set Breastfeeding Asas, Set Eu Four Pack dan Set Breastfeeding Optimum (HIGHLY RECOMMENDED). Ibu ibu boleh pilih mengikut kesesuaian dan bajet masing masing.

Testimoni Set Penyusuan Shaklee Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

Jika ada sebarang kemusykilan, boleh emelkan kepada saya untuk sebarang bantuan  !

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, My Info Vitamin, VitaMoon & MyFreshVita

****************************************************************************

Mahukan harga lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

****************************************************************************

WhatApps/SMS: 010-5450225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur (Jln Sultan Ismail).

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

4 thoughts on “Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge