MyInfoVitamin

Hati – hati, Jangan Tua Sebelum Usia

Nama vitamin seperti vitamin C memang tidak asing lagi bagi kita. Sebut saja vitamin C, berpuluh-puluh jenama tersedia di atas rak di mana-mana pun farmasi. Ada yang mahal, ada yang murah ada yang berdos tinggi atau rendah. Vitamin C kini digunakan secara meluas dalam bidang kesihatan mahupun kecantikan.

Info Vita-C Sustained Released Shaklee

Untuk kesihatan, ia terkenal kerana sifatnya yang anti oksidan atau anti penuaan. Selain itu, ia juga bertindak untuk memantapkan sistem imun tubuh kita, menyokong kesihatan tulang, gigi, mata dan pembuluh darah. Manakala dalam industri kosmetik pula, golongan seperti selebriti dan artis menggunakannya suntikan vitamin C untuk kecantikan kulit.

Namun apakah yang membezakan Vitamin C Sustained Released jenama Shaklee berbanding yang lain sehinggakan ia sering saja kehabisan stok akibat permintaan yang sangat tinggi daripada pengguna ?  “Kehilangannya” yang hampir setahun telah menyebabkan ramai pengikutnya yang penasaran kerinduan. Maka, tidak hairanlah, kemunculannya baru-baru ini dengan 100,000 unit telah habis dalam masa 4 hari saja! Sungguh hebatkan.

Vita-C

Sebab Mengapa Ramai Yang Jatuh Cinta Dengan Vita-C 500mg Sustained Released

  • Sebiji tablet bersamaan dengan 7 1/2 biji buah OREN segar. WOW !
  • Sustained Released bermaksud vitamin c ini DILEPASKAN SECARA BERPERINGKAT selama lima jam untuk memastikan tubuh sentiasa mendapat bekalan anti oksidan. HEBATKAN !
  • mengandungi BIOFLAVONOID yang berfungsi untuk meningkatkan fungsi vitamin C, mencegah pengoksidaan vitamin itu, mengurangkan kesakitan otot dan mengawal kolesterol
  • Sebotol mengandungi 180 biji yang BERTAHAN hingga 6 bulan, dengan kos hanya 40-50 sen sehari sahaja. BANYAK JIMAT TU !
  • Mengandungi banyak MANFAAT dalam satu biji.
  • Dihasilkan daripada SUMBER ASLI iaitu daripada ekstrak kanji jagung. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan

Manfaat Vita-C 500mg Sustained Released Shaklee
√ Untuk kecantikan kulit, lebih cerah dan anjal
√ mempercepatkan penyembuhan luka
√ meningkatkan sistem imun
√ menyokong kesihatan tulang, gigi, mata
√ melambatkan kesan penuaan seperti kedut, garis halus, kulit tidak anjal
√ melembapkan kulit

Dengan 1001 kebaikannya, maka tidak hairanlah, mengapa supplemen yang satu ini menjadi kegilaan ramai. Vita-C SR ini juga boleh didapati dalam Set Kecantikan, Set Bersalin, Set Menyusu, Set Kesuburan dan Wellnes Set.

Jom dapatkan segera Vita-C SR sebagai supplemen harian anda untuk kesihatan dan kecantikan dalam satu tablet mudah dibawa. Jangan biarkan diri anda tua sebelum usia

Pertanyaan ?
Shaklee ID864927   WhatApps/SMS: 010-545 0225   Email: myinfovitamin@gmail.com

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge