MyInfoVitamin

Harga Set Kesuburan Shaklee Untuk Suami Isteri. Lengkap dan Asas

Bagi pasangan yang benar-benar menginginkan cahayamata atau anak , saya yakin banyak yang telah dikorbankan semata-mata untuk mendapatkan zuriat sendiri. Baik dari segi masa, tenaga apatah lagi wang ringgit. Kedua-dua pihak lelaki dan wanita pasti sudah berusaha sehabis daya tanpa mengira berapa harga. Yang penting subur dan dapat anak. Dari rawatan semurah-murahnya hinggalah yang mencecah harga puluhan ribu ringgit seperti kaedah IVF (In Vitro Fertilization) atau persenyawaan luar tubuh.  Bagi mereka yang mampu, pastinya tidak menjadi hal. Bagaimana pula yang kurang berkemampuan ?

Ramai juga yang berikhtiar  cara lain seperti mengambil pelbagai produk untuk kesuburan dan supplemen. Salah satunya ialah Set Kesuburan Shaklee untuk Suami Isteri. Saya ada terangkan panjang lebar tentang kelebihan dan vitamin Shaklee yang ada dalam  set ini dalam entry lepas untuk lelaki dan wanita . Bagi yang terlepas tu, nanti saya berikan linknya semula ya. Dalam entry kali ini, saya nak bercerita tentang :-

Jenis Set Kesuburan Shaklee – Set Premium (lengkap), Set Medium, Set Asas

Harga Set Kesuburan Shaklee Untuk Pasangan Suami Isteri, Lelaki dan Wanita

Baiklah, kita ada 3 jenis Set Kesuburan  Shaklee untuk Lelaki dan Wanita yang boleh dipilih mengikut ikut kesesuaian bajet anda.

—————————————————————————————————————————————————–

1. Set yang pertama adalah Set Kesuburan Premium. Atau dikenali juga dengan Set Kesuburan Lengkap Shaklee aka Full Set Ada 8 jenis vitamin untuk kedua suami dan isteri dalam set ini iaitu :-

  • Vitalea
  • Vita-C
  • B-Complex
  • Alfalfa
  • GLA Complex
  • ESP Soy Protein
  • Zinc
  • Vita- E Compex

set Kesuburan Shaklee

Set ini memang cukup lengkap dari segi vitamin asas, hinggalah supplemen untuk suami dan isteri. Kalau ambil set ini, peratusan kehamilan adalah lebih tinggi berbanding set-set lain sebab ia merangkumi semua aspek kesihatan tubuh badan dan juga kesuburan lelaki dan wanita tersebut . Jadi kita sebenarnya sudah meng”cover” lompang-lompang yang mungkin ada yang menyebabkan si isteri sukar hamil. Bila tahap kesuburan pun tinggi, peluang nak mengandung tu pun cerah !

Harga Runcit Set Kesuburan Premium  ini adalah RM 710. Tapi tunggu !! Baca selanjutnya untuk ketahui berapa anda boleh jimat !

2. Set kedua pula ialah Set Kesuburan Medium. Vitamin yang terkandung didalamnya ialah

  • B-complex
  • GLA
  • ESP Soy Protein
  • Zinc
  • Vita-E Complex

Set ini pula untuk mereka yang ada bajet sederhana. Tapi jangan bimbang kerana kesannya pun tidak kurang hebatnya. Kelima-lima vitamin ini sudah mencakupi keperluan suami isteri. B complex, GLA dan ESP untuk wanita, manakala Zinc dan Vita-E untuk si lelaki. Ramai pelanggan yang mencuba Set Kesuburan Medium ini dan Alhamdulillah berjaya mengandung. Salah seorangnya adalah Puan N yang berjaya hamil walaupun sudah mencecah usia 43 tahun setelah hampir 10 tahun menunggu. Boleh baca kisahnya di testimoni set kesuburan shaklee disini. Jadi, kalau tak mampu dengan set premium di atas, set ini adalah pilihan kedua terbaik untuk pasangan.

Harga runcit Set Kesuburan Medium  ialah RM 477. Ini bukan harga tetap, ada cara untuk anda anda JIMAT lagi !!

3. Set terakhir pula adalah Set Kesuburan Asas yang terdiri daripada:-

  • GLA
  • B Complex
  • Zinc
  • Vita-E Complex

Ini adalah set kesuburan yang paling asas bagi mereka yang ada bajet rendah, namun masih ingin mencuba. Mengandungi keperluan asas yang penting untuk membantu kesuburan.

Ramai juga yang menghubungi saya untuk mencuba set bajet kesuburan shaklee ini pada awalnya,  tetapi kemudian bulan berikutnya,  upgrade pula ke set medium atau premium pula, berdikit-dikit. Dengan cara,  tambah saja vitamin-vitamin lain yang tidak ada. Jadi sememangnya anda boleh ikut bajet poket anda sendiri. Tiada paksaan untuk terus ambil yang mahal.

Harga runcit Set Bajet Kesuburan ini ialah RM327.  Nak lagi murah ?! baca lagi …

—————————————————————————————————————————————————–

Ok, kita dah selesai dengan info berkaitan :-

Jenis Set Kesuburan Shaklee – Set Premium, Set Medium, Set Asas

Harga Set Kesuburan Shaklee Untuk Pasangan Suami Isteri, Lelaki dan Wanita

Sekarang ni, macam mana nak dapat harga jimat di ceritakan tu ?

Ramai yang kata harga set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita ni mahal, lebih-lebih lagi kalau ambil yang set lengkap tutapi jangan tak tahu sebenarnya ia memberi lebih nilai untuk RM yang kita laburkan. Untuk pengetahuan semua produk seperti B-Complex, Zinc, Vita-E Complex, GLA Complex boleh bertahan 4 bulan lamanya ! Belum lagi cerita tentang Vita-C yang tahan sampai setengah tahun !!. Maknanya setahun cuma 2 botol saja. Jimat ke tak tu ? Jadi kalau dibahagikan harga set dengan tempoh itu, ia sebenarnya mampu milik.

Tambahan pula B-complex, ESP, Vita-C dan vitalea  ini masih boleh diteruskan jika ditakdirkan anda hamil. Supplemen ini adalah juga sebahagian daripada Set Ibu Hami. Jadi ia memang sangat jimat.

Untuk pengetahun pembaca juga,  B-complex, Vitalea, Vita-C, ESP ni suami isteri boleh makan untuk manfaat kesihatan. Tak ada istilah membazir. Tapi membazir jika beli , lepas tu tak makan. Sayang sebab produk shaklee sangat berkualiti.

Oklah, bercakap pasal harga ini, memang ada cara yang lebih baik sebenarnya untuk anda dapatkan Set Kesuburan Suami Isteri ini dengan harga yang lebih murah ! Macam mana ? Ok Macam ni..

Hanya dengan sertai keahlian Shaklee bersama saya dan anda akan dapat potongan 15-20% daripada harga diatas. Keahlian shaklee hanyalah RM65 sahaja. Dan anda sudah boleh nikmati harga ahli. Haa.. banyak betul bezanya kalau dicongak-congak !

Jadi pilihlah yang terbaik untuk anda dan pasangan. Untuk manfaat harga murah, saya sarankan masuk ahli. Hanya bayar yuran sekali sahaja dan anda akan dapat harga ahli seumur hidup.  Jika anda ingin mencuba Set Kesuburan Shaklee atau daftar keahlian,  jangan segan-segan untuk menghubungi saya. Saya akan berikan info dan maklumat lengkap tentang keahlian dan juga konsultasi cara pemakanan yang betul ekslusif untuk pelanggan saya sahaja, lengkap untuk  lelaki dan wanita.

Elakkan dari membeli set ini pada harga yang terlalu murah sebab besar kemungkinan, tiada konsultasi khusus daripada pengedar, sedangkan cara makan setiapnya adalah berbeza dan ada cara-cara tertentu. Jadi kalau tak betul-betul , takut nanti rugi. Jadi pastikan beli daripada pengedar yang ada info tentang produk shaklee ini, pastikan beliau dan dapat menjawab segala persoalan anda, yang paling penting ada ilmu dan friendly macam saya 😉 Oklah,  Seperti yang dijanjikan, ini saya berikan link untuk ke artikel Set Kesuburan Shaklee disini.

Sekian saja info tentang Harga Set Kesuburan Shaklee untuk Lelaki dan Wanita. Jumpa lagi 🙂 .

Pertanyaan ? Hubungi Kami sekarang !

WhatApps/SMS: 010-545 0225 
Shaklee ID: 864927 
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan KL (Jln Sultan Ismail).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge