MyInfoVitamin

Cyst Mengecut Membuka Peluang Untuk Hamil

Cyst atau Cystic fibrosis adalah penyakit keturunan yang disebabkan oleh lendir tebal dan melekit terbina dalam paru-paru, saluran penghadaman, dan kawasan-kawasan lain badan. Ia adalah salah satu penyakit paling biasa dihidapi oleh pesakit paru-paru kronik sama ada kanak-kanak atau orang dewasa muda. Ia adalah gangguan yang mengancam nyawa.

Bagi wanita cystic fibrosis ini terjadi dalam rahim dimana ia boleh menghalang terjadinya kehamilan. Penyelesai yang segera adalah melalui pembedahan, namun masih ada alternatif lain seperti dengan amalan pemakanan GLA Complex secara konsisten seperti pengguna dibawah, ia membantu mengecutkan cyst tadi dan sekaligus berpeluang untuk hamil. Jom baca !

GLA- Cyst Mengecut, Dapat Hamil

6 tahun berkahwin dan 2 kali keguguran puncanya disebabkan oleh cyst.Cyst dikesan dengan saiz 9.7 cm. Alhamdulillah setelah 6 bulan cyst tadi mengecil dan terus tiada, ZERO. Berkat pengambilan GLA secara konsisten dan diet karbohidrat, member sekarang dah pregnant 5 minggu

GLA Complex ini bukan sahaja untuk masalah kesuburan, malah dia sangat membantu masalah kewanitaan anda yang lain seperti haid, senggugut, menopos dan banyak lagi.

Anda boleh baca info lengkap GLA Complex disini.

Dan jika anda ingin tahu bagaimana GLA Complex boleh membantu masalah kesuburan dan kewanitaan anda, hubungi kami seperti dibawah.

 Shaklee ID : 864927
SMS/WhatApps010-5450225
Email: sujaihah.hassan@gmail.com
FB FanPagehttp://www.facebook.com/MyInfoVitamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge