MyInfoVitamin

Collagen Powder Shaklee – Untuk Rasa Lebih sihat, Kulit Lebih Muda Menawan

Collagen Powder ShakleePernah terdengar mengenai kolagen ?

Kolagen adalah protein yang paling banyak terdapat dalam mamalia, iaitu kira-kira 30% kandungan protein dalam badan manusia. Ia sering dianggap sebagai “gam yang memegang tisu-tisu badan bersama-sama“.

Kolagen terdapat dalam tisu bergentian seperti kulit, ligamen dan tendon, serta dalam tulang, saluran darah, kornea mata, dan dalam usus.

Kolagen penting untuk mengukuhkan saluran darah dan memberi keanjalan dan kekuatan pada kulit. Kemerosotan kolagen menyebabkan kedutan pada kulit dan sekaligus mengurangkan keanjalannya. Maka tidak hairanlah , kolagen menjadi salah satu makanan tambahan yang paling popular dewasa untuk mengekalkan struktur kulit yang lembut, tegang dan sentiasa anjal.

Anda penggemar kolagen ? Apakah ciri yang anda titikberatkan sewaktu memilih kolagen yang sesuai untuk anda ? Adakah kerana mahal semata-mata  atau sekadar jenama ?

Jom baca mengapa Shaklee Collagen Powder menjadi pilihan ramai sekarang berbanding jenama lain di pasaran sekarang ini.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Dengan hanya satu sachet, kita dapat semua khasiat untuk kulit yang muda dan sihat.

Ramai dah cuba, anda bila lagi ?

 

Berminat dengan produk Shaklee ? Hubungi kami seperti dibawah :-

SMS/Call : 010 -545 0225
Email : myinfovitamin@gmail.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge