MyInfoVitamin

Cara Mudah Hilangkan Daki dan Noda di Muka | Kulit Bersih

Cara Mudah Hilangkan Daki dan Noda di Muka | Eh muka pun ada daki ke ? Ada, kita je yang tak perasaan. Segala sel sel kulit mati, kulit yang kering, yang hitam hitam itu semua boleh jadi daki yang melekat di kulit muka jika dibiarkan tanpa penjagaan. Lama kelamaan kulit pun boleh jadi kusam dek benda benda ini. Itu belum di campur lagi dengan solekan yang tidak dicuci sempurna. Jeragat pun akan mudah kelihatan nanti.

Ok, nak buang kotoran di muka ni senang saja. Cuba gosok gosok lembut dengan Makeup Remover Nutriwhite ni, akan nampak tanggal “daki daki” putih kat muka tu. Saki baki mekap pun keluar sekali. Mulanya saya ingatkan Makeup Remover ini hanya untuk mereka yang pakai mekap saja, tapi salah ! Yang tak pakai makeup dan solekan (macam saya la tu ) pun boleh guna untuk bersihkan muka.

Whitehead dan blackhead jadi mudah nak dibuang. Tak payah picit beriya iya sampai merah merah mata. Ini saya dah cerita pada post yang lalu. Dan ianya tak perlu untuk dibilas. Lepas sudah gosok, bersihkan yang daki tu dan biarkan saja. Makeup Remover ni akan meresap lembut kedalam kulit, jadikan kulit lebih cerah berseri seri 

Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite untuk Hilangkan Daki dan Noda di Muka

Gambar Ihsan Mommy Erna

Tengoklah kulit Mommy Erna yang halus mulus ni. Geram betul ! Nampaknya kena jadi must-have-item Makeup Remover Nutriwhite lepas ni. Jangan pula lupa cuci muka sebelum tidur. Ini penting untuk jadikan kulit kita bersih dan segar. Juga sangat penting untuk sel sel diperbaharui semasa kita tidur. Liang liang pori pun tidaklah tersumbat dengan kotoran.

Nak tahu cara dapatkan kulit yang cantik dari dalaman dan luaran ? Klik Panduan Penjagaan Kulit Yang Berkesan 

Ok, jangan lupa cuba tau Cara Mudah Hilangkan Daki dan Noda di Muka ni. Mana tahu lepas ni boleh nampak muda 10 tahun 😉 Bestkan …

Jika ada sebarang pertanyaan boleh WhatApps/SMS ke 010-5450225
atau email myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur. 
COD Area: Bkt. Beruntung, Jalan Raja Chulan
Penghantaran: Keseluruhan Malaysia dengan khidmat kurier Poslaju, GDex dalam 2-4 hari bekerja.

***************************************************************************

Mahukan harga vitamin lebih jimat ? Daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. Juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

***************************************************************************

*These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

 

6 thoughts on “Cara Mudah Hilangkan Daki dan Noda di Muka | Kulit Bersih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge