MyInfoVitamin

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma. Ramai yang tahu  yuran untuk masuk jadi ahli Shaklee ialah RM65 dan tambahan kos pos RM10 atau Rm20 mengikut kawasan. Tapi masih ramai lagi yang tak tahu bahawa sebenarnya kita boleh menjadi ahli Shaklee secara percuma. Maknanya tak perlu bayar yuran ahli RM65 tadi.  Nak tak saya bongkarkan rahsia macam mana nak  dapat keahlian Shaklee PERCUMA ?

Baca terus !

Ada tiga cara yang boleh dipilih untuk dapat free membership.

Cara Dapat Keahlian Percuma Shaklee. Free Shaklee Membership

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma – Pertama

Buat belian mana mana produk Shaklee sama ada vitamin, skin care atau home care berjumlah 200 uv (point) kira kira Rm650 keatas dan anda layak untuk dapat keahlian secara PERCUMA.  Bagaimana untuk ketahui sama ada uv anda telah mencecah 200 uv ? Begini, senaraikan produk yang diinginkan kemudian hubungi Pengedar Shaklee atau saya sendiri. Saya akan bantu anda untuk buat pengiraan. Anda juga akan diberikan BONUS TUNAI oleh Shaklee pada bulan berikutnya bergantung kepada jumlah uv. Semakin besar uv semakin banyak bonus tunai yang akan diberi. Dengan cara ini anda telah jimat sebanyak RM65 !

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma – Kedua

Beli 2 botol Vivix Shaklee

Vivix Shaklee. Macam mana Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma – Ketiga

Buat belian Gold Ambassador Pak. Ia mempunyai 4 pilihan yang boleh dipilih. Setiap pak mempunyai kombinasi pilihan vitamin Shaklee yang berbeza. Terpulang pada anda untuk pilih yang mana.  Cara ini bukan saja membolehkan anda mendapat keahlian secara percuma tetapi kos pos juga diberi PERCUMA !

Gold Ambassador Program. Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma. Free Shaklee Membership

Anda juga boleh menaja downline atau ahli baru dari dalam dan luar negara kita yang ada Shaklee seperti Indonesia, Kanada dan US.  Kiranya anda mempunyai “pasport antarabangsa” berbanding cara pertama diatas, anda hanya boleh menaja keahlian dalam negara sahaja. Dan yang pastinya BONUS TUNAI anda akan lebih besar dengan Gold Ambassador Pak ini.

Total saving up to RM888. Memang osem !

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Menarikan ?  Namun anda juga boleh memilih untuk membayar RM65 yuran keahlian jika kurang berminat dengan tiga cara diatas. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya seperti dibawah.

Klik untuk baca Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee 

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Awek Cute, LoveMummy Gojes & Pakej Sihat

WhatApps/SMS: 010-5450225
Shaklee ID: 864927
Email: myinfovitamin@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Bukit Beruntung, Rasa, Rawang dan Kuala Lumpur (Jln Sultan Ismail).

**Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge