MyInfoVitamin

Alhamdulillah! Pendapatan Bertambah

Kachinggg !!, duit masuk lagi. Alhamdulillah, setelah berusaha hampir 6 bulan (tolak 2 bulan bersalin dan berpantang ), saya telah berjaya naik ke rank Supervisor pada September  yang lepas. Ini bermakna pendapatan pun bertambah menjadi 4 angka !.  Syukur sangat-sangat. Bonus saya yang pertama sebagai Supervisor hampir RM2k. Dan baru-baru ini juga, Shaklee sekali lagi memberikan insentif berupa cash cheque sebanyak RM368. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Bertambah-tambah rezeki bulan ini.

Inilah kelebihan Shaklee. Setiap kejayaan akan diraikan. Setiap usaha akan diberikan ganjaran, sesuai dengan usaha yang telah dilakukan. Bukan sekadar omongan kosong semata. Saya bermula hanya dengan membayar yuran keahlian RM65 sahaja. Tidak menyimpan sebarang stok dirumah kerana kekangan kewangan. Maklumlah, suami seorang saja yang bekerja, dan kalau beli pun nanti takut terjual (sepatutnya tiada minda takut). Siapa yang rugi ? Semua pesanan dari pelanggan saya sampaikan terus pada pihak pengurusan Shaklee. Duit pelanggan hanya masuk sebentar ke akaun saya, kemudian dipindahkan pada Shaklee. Saya hanya bertindak sebagai transit sementara. Jadi dengan cara ini, saya tiada masalah dari segi modal. Dengan kata lain saya buat cara DROPSHIP. Prosesnya cepat dan efisyen. Mudahkan !

Daripada hanya 2 angka, saya naik ke 3 angka,  dan kini telah merasa bonus 4 angka.  Saya bersyukur dibukakan hati untuk menjalankan bisnes Shaklee. Syarikat ini memberi peluang perniagaan dengan modal yang sangat minima. Semua orang boleh melakukannya. Bukan itu sahaja, sebagai ibu yang beranak 4 dengan anak-anak yang masih kecil, sudah tentulah saya berhadapan dengan keterbatasan waktu untuk berbisnes secara konvensional. Untunglah dengan Shaklee, semua urusan perniagaan saya jalankan hanya secara ONLINE sahaja. Tiada meeting atau promosi produk dari rumah kerumah hingga lewat malam. Dengan hanya menjalankan bisness dari rumah, saya dapat bersama-sama keluarga dan menjaga mereka sepanjang masa. Inilah salah satu IMPIAN HIDUP saya.

Shaklee juga menjanjikan pendapatan yang tiada hadnya. Tanamlah cita-cita untuk mendapat pulangan sebanyak mana pun, kalau kita berusaha gigih, pasti akan dapat hasilnya. Shaklee memberikan peluang yang sama rata. Keuntungan dikongsi bersama. Hari ini, saya sudah mencapai 4 angka, esok lusa InsyaAllah akan menjejak ke 5, 6 angka dan seterusnya. Dengan Shaklee ia bukan mustahil.

Owh ya, lagi satu yang best, dengan Shaklee, kita berpeluang untuk pergi menunaikan UMRAH(bagi Muslim) secara PERCUMA. Semua kos akan ditanggung sepenuhnya oleh mereka. Layanan pula bertaraf 5, 6 bintang. Bestkan. Siapa yang tak teringinkan nak pergi menziarah rumah Allah ? PERCUMA pula tu. Kalau tak pun, kita masih boleh hadiahkan tiket tersebut pada mak ayah kita. Pasti mereka sangat berbesar hati. InsyaAllah ini salah satu lagi impian saya.  Banyak lagi insentif lain yang akan diberikan oleh Shaklee, termasuklah percutian dalam dan luar negara, wang tunai dah juga bonus kereta. Boleh baca lanjut disini.

Pengedar Shaklee Rawang, Bkt. Beruntung

Anda bagaimana ? Kalau tengah intai-intai peluang untuk bisnes, apakata beri peluang untuk Shaklee bantu ubah hidup anda. Jana pendapatan bersama Shaklee.  Kalau dengan mengeluh saja, takkan mengubah apa-apa. Kita yang harus BERTINDAK! Keluar dari zon selesa. Mulakan LANGKAH PERTAMA ANDA. Nak tahu cara-caranya ? Hubungi saya untuk maklumat lengkap.

Info dan Produk *
Shaklee ID864927  WhatApps/SMS: 010-5450225  Email: myinfovitamin@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge